Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
300 г форелі
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
морська сіль за смаком
суміш перців за смаком
1 лимон
300 г свіжої журавлини
3 ст. л. меду
1 лайм
1 склянку води
Приготування:
1. Кладемо форель в пароварку, солимо, перчимо і готуємо 15 хвилин.
2. У каструлю наливаємо воду, додаємо 2-3 ст. л. меду і доводимо до кипіння. Туди ж кладемо журавлину.
3. Знімаємо цедру з половини лимона і цілого лайма. Видавлюємо сік і відправляємо разом з цедрою в каструлю до журавлини. Варимо, помішуючи, 15 хвилин. Готовий соус протираємо через сито до однорідності.
4. Рибу подаємо гарячою з соусом і шматком лимона. В якості гарніру до форелі подаємо свіжі овочі.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гострої курки з печерицями і кешью.