Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
300 г форелі
Українцям підвищать пенсії з 1 жовтня
Школи змінюють правила: що чекає на учнів та батьків з 1 вересня 2025 року
Чому варто включати режим польоту на ніч: проста звичка, яка продовжує життя смартфону
Пенсіонерам оновлять систему виплат: що буде з надбавками
морська сіль за смаком
суміш перців за смаком
1 лимон
300 г свіжої журавлини
3 ст. л. меду
1 лайм
1 склянку води
Приготування:
1. Кладемо форель в пароварку, солимо, перчимо і готуємо 15 хвилин.
2. У каструлю наливаємо воду, додаємо 2-3 ст. л. меду і доводимо до кипіння. Туди ж кладемо журавлину.
3. Знімаємо цедру з половини лимона і цілого лайма. Видавлюємо сік і відправляємо разом з цедрою в каструлю до журавлини. Варимо, помішуючи, 15 хвилин. Готовий соус протираємо через сито до однорідності.
4. Рибу подаємо гарячою з соусом і шматком лимона. В якості гарніру до форелі подаємо свіжі овочі.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гострої курки з печерицями і кешью.