Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
300 г форелі
Після індексації пенсії в Україні насправді зменшилися
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
Стосується одержувачів пенсій, субсидій та пільг: важливе попередження від ПФУ
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
морська сіль за смаком
суміш перців за смаком
1 лимон
300 г свіжої журавлини
3 ст. л. меду
1 лайм
1 склянку води
Приготування:
1. Кладемо форель в пароварку, солимо, перчимо і готуємо 15 хвилин.
2. У каструлю наливаємо воду, додаємо 2-3 ст. л. меду і доводимо до кипіння. Туди ж кладемо журавлину.
3. Знімаємо цедру з половини лимона і цілого лайма. Видавлюємо сік і відправляємо разом з цедрою в каструлю до журавлини. Варимо, помішуючи, 15 хвилин. Готовий соус протираємо через сито до однорідності.
4. Рибу подаємо гарячою з соусом і шматком лимона. В якості гарніру до форелі подаємо свіжі овочі.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гострої курки з печерицями і кешью.