Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

300 г форелі

Популярні новини зараз

Після індексації пенсії в Україні насправді зменшилися

В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно

Стосується одержувачів пенсій, субсидій та пільг: важливе попередження від ПФУ

Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення

Показати ще

морська сіль за смаком

суміш перців за смаком

1 лимон

300 г свіжої журавлини

3 ст. л. меду

1 лайм

1 склянку води

Приготування:

1. Кладемо форель в пароварку, солимо, перчимо і готуємо 15 хвилин.

2. У каструлю наливаємо воду, додаємо 2-3 ст. л. меду і доводимо до кипіння. Туди ж кладемо журавлину.

3. Знімаємо цедру з половини лимона і цілого лайма. Видавлюємо сік і відправляємо разом з цедрою в каструлю до журавлини. Варимо, помішуючи, 15 хвилин. Готовий соус протираємо через сито до однорідності.

4. Рибу подаємо гарячою з соусом і шматком лимона. В якості гарніру до форелі подаємо свіжі овочі.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гострої курки з печерицями і кешью.