Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
200 г помідорів
Ухилянтів замінять найманцями: чого чекати від нових правил
На межі виживання кожен третій пенсіонер: які результати дала індексація
Нові правила передачі показників: в YASNO заявили про зміни
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
600 г курча
100 г цибулі
30 г часнику
10 г кінзи
15 г петрушки
3 г спецій
Приготування:
1. Очищаємо курча, ріжемо його на великі частини, заливаємо водою і доводимо до кипіння.
2. Зливаємо бульйон і обсмажуємо курча на олії, додаємо цибулю. Подрібнюємо часник, аджику і хмелі-сунелі в ступці і додаємо до курчати. Далі додаємо помідори, вливаємо трохи бульйону за смаком і тушкуємо 5-10 хвилин.
3. Готову страву кладемо в глибоку тарілку, прикрашаємо меленим перцем і свіжою кінзою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печінкового торта з часником.