Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г філе

Популярні новини зараз

Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи

Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців

Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч

Гороскоп на сьогодні, 7 червня: спокуси тельців, сварки терезів і плани водоліїв

Показати ще

30 г кунжутного насіння

сіль за смаком

рослинне масло за смаком

мелений червоний перець за смаком

Приготування:

1. Змішуємо кунжут, сіль і перець. Занурюємо в них шматочки курки. У сковороді добре розігріваємо масло і кладемо туди курку. Обсмажуємо по 5 хвилин з кожного боку.

2. Готовій курці даємо трохи охолонути й нарізаємо на смужки. Подаємо з рисом і овочами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печінкового торта з часником.