Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г філе

Популярні новини зараз

ПФУ ходитиме з перевірками по домівках: за що можуть скасувати субсидію

"Мінімалка" до 20 тисяч грн: українцям хочуть майже вдвічі підняти оклади

Скасування табелів у школах: як тепер оцінюють знання школярів

Нові правила переказів: які гроші заборонять переказувати

Показати ще

30 г кунжутного насіння

сіль за смаком

рослинне масло за смаком

мелений червоний перець за смаком

Приготування:

1. Змішуємо кунжут, сіль і перець. Занурюємо в них шматочки курки. У сковороді добре розігріваємо масло і кладемо туди курку. Обсмажуємо по 5 хвилин з кожного боку.

2. Готовій курці даємо трохи охолонути й нарізаємо на смужки. Подаємо з рисом і овочами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печінкового торта з часником.