Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г філе
Популярні новини зараз
Показати ще
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
30 г кунжутного насіння
сіль за смаком
рослинне масло за смаком
мелений червоний перець за смаком
Приготування:
1. Змішуємо кунжут, сіль і перець. Занурюємо в них шматочки курки. У сковороді добре розігріваємо масло і кладемо туди курку. Обсмажуємо по 5 хвилин з кожного боку.
2. Готовій курці даємо трохи охолонути й нарізаємо на смужки. Подаємо з рисом і овочами.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печінкового торта з часником.