Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г філе
На Україну чекає несподіваний сценарій: експерт розповів, як може завершитися війна
Нечесна індексація: чому пенсіонери отримують менше, ніж повинні
Нові ліміти на карткові перекази: які обмеження діють і кого стосуються
"Мінімалка" до 20 тисяч грн: українцям хочуть майже вдвічі підняти оклади
30 г кунжутного насіння
сіль за смаком
рослинне масло за смаком
мелений червоний перець за смаком
Приготування:
1. Змішуємо кунжут, сіль і перець. Занурюємо в них шматочки курки. У сковороді добре розігріваємо масло і кладемо туди курку. Обсмажуємо по 5 хвилин з кожного боку.
2. Готовій курці даємо трохи охолонути й нарізаємо на смужки. Подаємо з рисом і овочами.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печінкового торта з часником.