Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г печінки
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
Будемо мерзнути взимку: українці можуть залишитися без опалення
На українців натравлять колекторів: за комунальних боржників візьмуться всерйоз
Нові суми у платіжках: скільки коштуватиме доставка газу у 2026 році
1 склянка борошна
½ склянки молока
2 моркви
1 яйце
2 головки цибулі
1 головка часнику
150 г майонезу
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Пропускаємо через м'ясорубку свинячу або яловичу печінку, додаємо яйце, молоко, сіль і борошно. Розкачуємо фарш у млинці і обсмажуємо.
2. Для начинки обсмажуємо моркву, натерту на крупній тертці цибулю. Роздавлюємо часник, змішуємо з майонезом.
3. Кожен млинець намазуємо сумішшю чеснока і майонезу, зверху кладемо моркву з цибулею.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананів в клярі.