Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
1,5 кг філе білої риби
"ТЦК треба розпустити": нардеп пропонує альтернативну мобілізацію - що хочуть змінити
Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
Моментально та без попередження: що загрожує абонентам Vodafone
2 головки цибулі
4 помідора
80 г петрушки
50 мл білого сухого вина
50 мл оливокового масла
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Обсмажуємо в оливковій олії нарізані цибулю, помідори, петрушку. Додаємо сіль і перець. Тушкуємо все 30 хвилин.
2. Підготовлений соус розподіляємо по дну форми і викладаємо поверх нього рибу, заливаємо вином та оливковою олією, приправляємо спеціями і запікаємо протягом 40 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вареників з картоплею.