Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
1,5 кг філе білої риби
Українцям з бронюванням почали вручати повістки: чи можуть забрати ТЦК – пояснення юриста
Через аномальну погоду Україна залишиться без популярного фрукту
Відразу у 9 областях пенсіонерам виплатять по 3 тис грн: хто саме отримав право на допомогу
Не субсидія і не пільги: українці отримають окрему допомогу на комуналку
2 головки цибулі
4 помідора
80 г петрушки
50 мл білого сухого вина
50 мл оливокового масла
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Обсмажуємо в оливковій олії нарізані цибулю, помідори, петрушку. Додаємо сіль і перець. Тушкуємо все 30 хвилин.
2. Підготовлений соус розподіляємо по дну форми і викладаємо поверх нього рибу, заливаємо вином та оливковою олією, приправляємо спеціями і запікаємо протягом 40 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вареників з картоплею.