Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
1,5 кг філе білої риби
Популярні новини зараз
Показати ще
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
2 головки цибулі
4 помідора
80 г петрушки
50 мл білого сухого вина
50 мл оливокового масла
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Обсмажуємо в оливковій олії нарізані цибулю, помідори, петрушку. Додаємо сіль і перець. Тушкуємо все 30 хвилин.
2. Підготовлений соус розподіляємо по дну форми і викладаємо поверх нього рибу, заливаємо вином та оливковою олією, приправляємо спеціями і запікаємо протягом 40 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вареників з картоплею.