Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

3 шт. білого хліба

Популярні новини зараз

Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи

Без скандалів і бусиків: ТЦК переходять на нові правила мобілізації

Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч

Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті

Показати ще

1 куряче філе

200 мл вершків

30 г тертого сиру пармезан

1 яйце

4 ст. л. борошна

панірувальні сухарі за смаком

100 г сиру моцарелла

Приготування:

1. Дрібно нарізаємо куряче м'ясо.

2. Скибочки хліба кладемо в вершки на 10 хвилин, потім віджимаємо, змішуємо з куркою. Солимо, посипаємо пармезаном, додаємо жовток і розмішуємо додаючи вершки.

3. З фаршу скачуємо кульки розміром з волоський горіх. З них робимо коржі.

4. У центр коржа кладемо невеликий кубик моцарелли, знову скачуємо кульку і опускаємо її в білок.

5. Тефтелі занурюємо в борошні, ще раз занурюємо яйце і занурюємо в сухарі.

6. У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо тефтелі з усіх боків до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт горохового супу з куркою.