Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
3 шт. білого хліба
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
1 куряче філе
200 мл вершків
30 г тертого сиру пармезан
1 яйце
4 ст. л. борошна
панірувальні сухарі за смаком
100 г сиру моцарелла
Приготування:
1. Дрібно нарізаємо куряче м'ясо.
2. Скибочки хліба кладемо в вершки на 10 хвилин, потім віджимаємо, змішуємо з куркою. Солимо, посипаємо пармезаном, додаємо жовток і розмішуємо додаючи вершки.
3. З фаршу скачуємо кульки розміром з волоський горіх. З них робимо коржі.
4. У центр коржа кладемо невеликий кубик моцарелли, знову скачуємо кульку і опускаємо її в білок.
5. Тефтелі занурюємо в борошні, ще раз занурюємо яйце і занурюємо в сухарі.
6. У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо тефтелі з усіх боків до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт горохового супу з куркою.