Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
100 г тофу
1 стебло селери
Українців накриють масштабні перевірки в липні: кого позбавлять соцвиплат та пенсій
ТЦК висунули нову вимогу: стосується водіїв – відмова не приймається
Велике місто може опинитися в напівоточенні: українцям загрожують серйозні бомбардування
"Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого
½ солодкого перцю
100 г грибів
3 ст. л. соєвого соусу
100 г стручкової квасолі
суміш мелених перців за смаком
1 цибулина
Приготування:
1. Варимо квасолю і гриби.
2. Квасолю опускаємо в холодну воду. Тофу нарізаємо кубиками, а рідину прибираємо серветкою.
3. Перець, цибулю, гриби і селеру нарізаємо кубиками.
4. На розігрітій з маслом сковороді обсмажуємо тофу до золотистої скоринки.
5. Далі додаємо інші овочі, спеції за смаком, соєвий соус і смажимо все протягом 10 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт камбали з маслом з каперсів і лимона.