Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 4
Інгредієнти:
2 картоплі
"Телефонні повістки" військовозобов'язаним: як реагувати на усний виклик до ТЦК
Українців масово готуватимуть до спротиву ворогу: запрацюють спеціальні центри
Ваша пенсія може бути значно вищою: як змусити ПФУ доплачувати 1300 грн щомісяця
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
1 морква
1 цибулина
½ ч. л. куркуми
1,5 склянки подрібненого гороху
300 г курки
сіль і перець за смаком
лавровий лист за смаком
Приготування:
1. Горох промиваємо і замочуємо в холодній воді на 1 годину.
2. Вимиваємо філе, кладемо в каструлю разом з горохом, заливаємо водою і ставимо варитися. Коли вода закипить, знімаємо піну. Варимо приблизно 50-60 хвилин.
3. Цибулю і моркву очищаємо, цибулю ріжемо, моркву натираємо на тертці. Обсмажуємо на рослинному маслі, додаємо сіль, перець і куркуму.
4. Очишаем і нарізаємо картоплю.
5. Коли горох звариться, солимо суп, додаємо картоплю. Доводимо до кипіння і варимо до готовності. Додаємо лавровий лист. Перекладаємо в суп обсмажені цибулю і моркву, ще трохи варимо і вимикаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих рулетів в листковому тісті.