Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
1 кабачок
Повістки посиплються прямо в SMS: звідки українцям чекати несподіванок окрім ТЦК
Нові правила передачі показників: в YASNO заявили про зміни
Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
2 цибулини
2 зубчики часнику
1 л овочевого бульйону
3 ст. л. панірувальних сухарів
1 плавлений сирок
Приготування:
1. Нарізаємо цибулю, часник і очищений від насіння і шкірки кабачок.
2. Кладемо в каструлю і заливаємо водою.
3. Коли суп закипить, додаємо нарізаний кубиками плавлений сирок і сухарики.
4. Зменшуємо вогонь і варимо, поки сирок не розплавиться.
5. Переливаємо суп в блендер і подрібнюємо в пюре.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солодкого морквяного суфле.