Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1 кабачок

Популярні новини зараз

Повістки посиплються прямо в SMS: звідки українцям чекати несподіванок окрім ТЦК

Нові правила передачі показників: в YASNO заявили про зміни

Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки

В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно

Показати ще

2 цибулини

2 зубчики часнику

1 л овочевого бульйону

3 ст. л. панірувальних сухарів

1 плавлений сирок

Приготування:

1. Нарізаємо цибулю, часник і очищений від насіння і шкірки кабачок.

2. Кладемо в каструлю і заливаємо водою.

3. Коли суп закипить, додаємо нарізаний кубиками плавлений сирок і сухарики.

4. Зменшуємо вогонь і варимо, поки сирок не розплавиться.

5. Переливаємо суп в блендер і подрібнюємо в пюре.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солодкого морквяного суфле.