Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 5

Інгредієнти:

2 склянки борошна

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

½ склянки молока

0,3 склянки води

1 яйце

1 ч. л. рослинного масла

1 ч. л. солі

1,5 кг картоплі

1 ч. л. перцю

Приготування:

1. Очищаємо картоплю, ставимо варити, солимо.

2. Для тіста висипаємо в миску борошно. У склянці змішуємо яйце, молоко, воду і сіль.

3. Виливаємо цю суміш в борошно, замішуємо тісто, додаємо масло. Готове тісто накриваємо ганчірочкою і залишаємо на 40 хвилин.

4. З картоплі робимо пюре, солимо і перчимо за смаком.

5. Тісто розгортаємо і нарізаємо. Беремо картоплю і ліпимо вареники.

6. Каструлю з водою, доводимо до кипіння.

7. Коли вода закипить, кидаємо в неї вареники. Подаємо зі сметаною.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананових мафінів за 30 хвилин.