Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 5

Інгредієнти:

2 склянки борошна

Популярні новини зараз

Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи

"ТЦК треба розпустити": нардеп пропонує альтернативну мобілізацію - що хочуть змінити

Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті

Моментально та без попередження: що загрожує абонентам Vodafone

Показати ще

½ склянки молока

0,3 склянки води

1 яйце

1 ч. л. рослинного масла

1 ч. л. солі

1,5 кг картоплі

1 ч. л. перцю

Приготування:

1. Очищаємо картоплю, ставимо варити, солимо.

2. Для тіста висипаємо в миску борошно. У склянці змішуємо яйце, молоко, воду і сіль.

3. Виливаємо цю суміш в борошно, замішуємо тісто, додаємо масло. Готове тісто накриваємо ганчірочкою і залишаємо на 40 хвилин.

4. З картоплі робимо пюре, солимо і перчимо за смаком.

5. Тісто розгортаємо і нарізаємо. Беремо картоплю і ліпимо вареники.

6. Каструлю з водою, доводимо до кипіння.

7. Коли вода закипить, кидаємо в неї вареники. Подаємо зі сметаною.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананових мафінів за 30 хвилин.