Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 5
Інгредієнти:
2 склянки борошна
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
½ склянки молока
0,3 склянки води
1 яйце
1 ч. л. рослинного масла
1 ч. л. солі
1,5 кг картоплі
1 ч. л. перцю
Приготування:
1. Очищаємо картоплю, ставимо варити, солимо.
2. Для тіста висипаємо в миску борошно. У склянці змішуємо яйце, молоко, воду і сіль.
3. Виливаємо цю суміш в борошно, замішуємо тісто, додаємо масло. Готове тісто накриваємо ганчірочкою і залишаємо на 40 хвилин.
4. З картоплі робимо пюре, солимо і перчимо за смаком.
5. Тісто розгортаємо і нарізаємо. Беремо картоплю і ліпимо вареники.
6. Каструлю з водою, доводимо до кипіння.
7. Коли вода закипить, кидаємо в неї вареники. Подаємо зі сметаною.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананових мафінів за 30 хвилин.