Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
50 г сиру
Популярні новини зараз
Показати ще
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
50 г мигдалю
1 яєчний жовток
2 г вершкового масла
сахарин за смаком
Приготування:
1. Ошпарюємо мигдаль, очищаємо, подрібнюємо в ступці. Далі з'єднуємо з жовтком і протертим сиром, потім додаємо ваніль і сахарин, добре все вимішуємо, поділяємо на маленькі коржики.
2. Випікаємо печиво до готовності в духовці при помірній температурі.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирної лазаньї з лаваша.