Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
50 г сиру
Ваша пенсія може бути значно вищою: як змусити ПФУ доплачувати 1300 грн щомісяця
Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи
Чоловікам пропонують останній шанс: як вирішити проблеми з ТЦК віддалено
Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями
50 г мигдалю
1 яєчний жовток
2 г вершкового масла
сахарин за смаком
Приготування:
1. Ошпарюємо мигдаль, очищаємо, подрібнюємо в ступці. Далі з'єднуємо з жовтком і протертим сиром, потім додаємо ваніль і сахарин, добре все вимішуємо, поділяємо на маленькі коржики.
2. Випікаємо печиво до готовності в духовці при помірній температурі.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирної лазаньї з лаваша.