Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
50 г сиру
Відбирають телефони та "пакують" у бусики: нардеп зізнався, чи отримують ТЦК укази "зверху"
ТЦК будуть безсилі: юрист пояснив, кого не мають право затримувати на блокпостах
Їдеш до Польщі – перевір валізу: за що українцям загрожують штрафи на кордоні у 2025 році
Перевірятимуть усіх - і людей, і автомобілі: СБУ розгорнула масштабні перевірки
50 г мигдалю
1 яєчний жовток
2 г вершкового масла
сахарин за смаком
Приготування:
1. Ошпарюємо мигдаль, очищаємо, подрібнюємо в ступці. Далі з'єднуємо з жовтком і протертим сиром, потім додаємо ваніль і сахарин, добре все вимішуємо, поділяємо на маленькі коржики.
2. Випікаємо печиво до готовності в духовці при помірній температурі.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирної лазаньї з лаваша.