Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

50 г сиру

Популярні новини зараз

Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму

Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки

Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам

Пенсіонерам збільшать надбавки: коли і на скільки

Показати ще

50 г мигдалю

1 яєчний жовток

2 г вершкового масла

сахарин за смаком

Приготування:

1. Ошпарюємо мигдаль, очищаємо, подрібнюємо в ступці. Далі з'єднуємо з жовтком і протертим сиром, потім додаємо ваніль і сахарин, добре все вимішуємо, поділяємо на маленькі коржики.

2. Випікаємо печиво до готовності в духовці при помірній температурі.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирної лазаньї з лаваша.