Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
250 г кокосової стружки
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
До 7 годин без світла: українцям приготували графіки відключень
Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо
Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду
50 г вершкового масла
400 г згущеного молока
80 г мигдалю
Приготування:
1. Змішуємо масло і згущене молоко.
2. Ставимо на водяну баню і розмішуємо до розчинення масла.
3. Додаємо до цієї маси 200 г кокосової стружки і добре перемішуємо.
4. Накриваємо харчовою плівкою і залишаємо на ніч в холодильнику.
5. Мигдаль замочуємо на 1 годину у воді, потім видаляємо з нього шкірку.
6. Із застиглої маси робимо невеликі кульки, всередину кладемо по одному горіху.
7. Занурюємо цукерки в кокосову стружку.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт крамбла з сливи.