Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
400 г буряків
Українцям підвищать пенсії з 1 жовтня
Важливі зміни у переказах на картки: що впроваджують
ПриватБанк встановлює обмеження: що загрожує пенсіонерам
ТЦК жорстко взялося за переселенців: нові правила мобілізації
100 г моркви
1 головка цибулі
50 г томатного пюре
100 г козячого сиру
2 зубчики часнику
2 ст. л. рубаної петрушки
200 мл вершків
1 л курячого бульйону
50 мл соняшникової олії
50 г кедрових горіхів
Приготування:
1. Пюре з часнику і подрібнену петрушку змішуємо з козячим сиром.
2. Буряк, моркву і цибулю нарізаємо дрібними кубиками і обсмажуємо в сковороді вок на рафінованій соняшниковій олії, поки всі овочі не стануть м'якими, після чого додаємо томатне пюре і тушкуємо ще пару хвилин.
3. Вливаємо в сковороду курячий бульйон і варимо в ньому овочі 5 хвилин, помішуючи лопаткою.
4. Готовий буряковий суп відправляємо в блендер, змішуємо з вершками і збиваємо блендером в крем.
5. Переливаємо крем назад в сковороду і доводимо до кипіння. Розливаємо по тарілках, додавши в кожну по столовій ложці козячого сиру з часником з кедрових горіхів.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного супу-пюре всього за 20 хвилин.