Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
рослинне масло за смаком
Пенсіонери можуть оформити надбавку понад 1000 грн: не всі про це знають
Ці машини краще не чіпати: патрульні зізналися, які авто бояться зупиняти
Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями
Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс
1 кг моркви
1,5 склянки борошна
1 стакан коричневого цукру
250 г вершкового масла
4 яйця
2 ст. л. розпушувача
0,125 ч. л. солі
0,125 ч. л. соди
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо маслом глибоку круглу форму.
2. Очищаємо моркву і нарізаємо невеликими шматочками. Викладаємо в сотейник, заливаємо водою, доводимо до кипіння і варимо приблизно 35 хвилин до м'якості. Зливаємо і розминаємо в пюре.
3. Перекладаємо морквяне пюре в миску і додаємо борошно, коричневий цукор, яйця, розм'якшене вершкове масло, розпушувач, соду і сіль. Добре збиваємо і кладемо у форму.
4. Випікаємо до готовності протягом 1 години.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт камбали з маслом з каперсів і лимона.