Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

рослинне масло за смаком

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

1 кг моркви

1,5 склянки борошна

1 стакан коричневого цукру

250 г вершкового масла

4 яйця

2 ст. л. розпушувача

0,125 ч. л. солі

0,125 ч. л. соди

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо маслом глибоку круглу форму.

2. Очищаємо моркву і нарізаємо невеликими шматочками. Викладаємо в сотейник, заливаємо водою, доводимо до кипіння і варимо приблизно 35 хвилин до м'якості. Зливаємо і розминаємо в пюре.

3. Перекладаємо морквяне пюре в миску і додаємо борошно, коричневий цукор, яйця, розм'якшене вершкове масло, розпушувач, соду і сіль. Добре збиваємо і кладемо у форму.

4. Випікаємо до готовності протягом 1 години.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт камбали з маслом з каперсів і лимона.