Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

рослинне масло за смаком

Популярні новини зараз

Пенсіонери можуть оформити надбавку понад 1000 грн: не всі про це знають

Ці машини краще не чіпати: патрульні зізналися, які авто бояться зупиняти

Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями

Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс

Показати ще

1 кг моркви

1,5 склянки борошна

1 стакан коричневого цукру

250 г вершкового масла

4 яйця

2 ст. л. розпушувача

0,125 ч. л. солі

0,125 ч. л. соди

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо маслом глибоку круглу форму.

2. Очищаємо моркву і нарізаємо невеликими шматочками. Викладаємо в сотейник, заливаємо водою, доводимо до кипіння і варимо приблизно 35 хвилин до м'якості. Зливаємо і розминаємо в пюре.

3. Перекладаємо морквяне пюре в миску і додаємо борошно, коричневий цукор, яйця, розм'якшене вершкове масло, розпушувач, соду і сіль. Добре збиваємо і кладемо у форму.

4. Випікаємо до готовності протягом 1 години.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт камбали з маслом з каперсів і лимона.