Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 курячих філе
Слов'янський гороскоп на квітень 2025: на кого чекають несподівані зміни та доленосні зустрічі
Замість притулку – депортація: українцям у Чехії зачиняють двері
Картки перестануть працювати: "Ощадбанк" терміново попередив клієнтів
Більше не вимагатимуть військово-обліковий документ: деяким чоловікам значно спростили життя
4 шматка листкового тіста
150 г вершкового сиру
1 яйце
50 г рубаної петрушки
50 г зеленої цибулі
перець і сіль за смаком
Приготування:
1. Обсмажуємо шматочки бекону, сушимо їх на паперовому рушнику, нарізаємо кубиками.
2. Нарізаємо зелену цибулю і петрушку дрібно кришимо, перемішуємо, перчимо, додаємо вершковий сир, додаємо трохи часнику, шматочки бекону, ще раз гарненько перемішуємо.
3. Робимо глибокі розрізи в кожному філе, фаршируємо їх сумішшю.
4. Беремо листкове тісто, кладемо в кожен по нафаршированному курячого філе і загортаємо, змащуючи краї тіста яйцем для склеювання.
5. Розігріваємо духовку до 200 градусів і запікаємо протягом 30-35 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з куркою, грибами і брокколі.