Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
150 г телячого окосту
Заборони Великодня-2025: як не порушити святість свята 20 квітня
На межі виживання кожен третій пенсіонер: які результати дала індексація
Повістки посиплються прямо в SMS: звідки українцям чекати несподіванок окрім ТЦК
Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат
3 ст. л. борошна
1 яйце
сіль і перець за смаком
3 ст. л. панірувальних сухарів
лимон за смаком
Приготування:
1. Шматок м'яса, товщиною 2 см, розрізаємо вздовж навпіл, розгортаємо як метелика, відбиваємо плоским молотком між змазаними оливковою олією листами пергаментного паперу до товщини в 4-5 мм.
2. Збиваємо яйця, солимо і перчимо. М'ясо солимо, перчимо і занурюємо в борошні, яйці і сухарях. Ставимо шніцель в холодильник на 5 хвилин.
3. Смажимо на чавунній сковороді на середньому вогні 4 хвилини, поливаючи зверху гарячим маслом зі сковороди. Перевертаємо і смажимо ще 3 хвилини, до рум'яної скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляної запіканки з беконом і цибулею.