Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
2 камбали
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
85 г борошна
3 ст. л. оливокового масла
морська сіль і перець за смаком
50 г вершкового масла
50 г каперсів
½ лимона
40 г петрушки
Приготування:
1. Занурюємо рибу в борошні, змішаної з сіллю і перцем.
2. Ставимо велику сковороду на сильний вогонь, виливаємо масло і чекаємо, поки воно нагріється. Кладемо рибу в масло. Залишаємо на 4 хвилини, до золотавої скоринки, потім перевертаємо і готуємо ще 4 хвилини.
3. Для олії з каперсів розігріваємо маленьку сковороду на середньому вогні, додаємо масло і чекаємо, поки воно почне пузиритися. Після цього помішуємо масло дерев'яною ложкою. Додаємо каперси, лимонний сік і нарізану петрушку. Постійно активно помішуємо суміш.
4. Коли риба буде готова, кладемо її на тарілку і поливаємо зверху гарячим маслом з каперсами і лимоном.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гречаної паельї.