Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 10 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
50 г вершкового масла
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
3 яйця
3 ст. л. води
200 г борошна
сіль за смаком
400 г білих грибів
300 г курячого філе
200 г капусти брокколі
100 г цибулі
150 г сиру
200 мл вершків
1 ч. л. мускатного горіха
Приготування:
1. Для тіста масло змішуємо з яйцем, додаємо холодну воду, борошно і сіль. Замішуємо тісто. Загортаємо його в пакет і кладемо в холодильник на 30 хвилин.
2. Для начинки варимо куряче філе до готовності, охолоджуємо і дрібно нарізаємо. Подрібнюємо цибулю і гриби. На рослинному маслі обсмажуємо цибулю. Додаємо гриби, смажимо хвилин 10, солимо. Додаємо філе. Далі додаємо брокколі, смажимо 10 хвилин і охолоджуємо.
3. Для заливки натираємо сир на дрібній тертці, яйця трохи збиваємо, додаємо вершки і перемішуємо.
4. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Форму змащуємо маслом або застеляємо папером для випічки. Викладаємо тісто, робимо бортики. Далі кладемо начинку і заливку. Випікаємо протягом 35-40 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного супу-пюре всього за 20 хвилин.