Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 10 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

50 г вершкового масла

Популярні новини зараз

У школах та дитсадках з'являться нові уроки: чого навчатимуть та до якого віку

Непогашені борги за комуналку: 4 випадки, коли їх можуть списати

Соцвиплати перетворяться на борг: кого змусять повернути гроші

"Бабине літо" повертається? Коли в Україні знову потеплішає, прогноз погоди на жовтень

Показати ще

3 яйця

3 ст. л. води

200 г борошна

сіль за смаком

400 г білих грибів

300 г курячого філе

200 г капусти брокколі

100 г цибулі

150 г сиру

200 мл вершків

1 ч. л. мускатного горіха

Приготування:

1. Для тіста масло змішуємо з яйцем, додаємо холодну воду, борошно і сіль. Замішуємо тісто. Загортаємо його в пакет і кладемо в холодильник на 30 хвилин.

2. Для начинки варимо куряче філе до готовності, охолоджуємо і дрібно нарізаємо. Подрібнюємо цибулю і гриби. На рослинному маслі обсмажуємо цибулю. Додаємо гриби, смажимо хвилин 10, солимо. Додаємо філе. Далі додаємо брокколі, смажимо 10 хвилин і охолоджуємо.

3. Для заливки натираємо сир на дрібній тертці, яйця трохи збиваємо, додаємо вершки і перемішуємо.

4. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Форму змащуємо маслом або застеляємо папером для випічки. Викладаємо тісто, робимо бортики. Далі кладемо начинку і заливку. Випікаємо протягом 35-40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного супу-пюре всього за 20 хвилин.