Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
250 г печериць
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа
Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
лавровий лист за смаком
перець і сіль за смаком
мускатний горіх за смаком
панірувальні сухарі за смаком
5 шт. картоплі
1 головка цибулі
3 ст. л. борошна
1 пучок кропу
2 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Картоплю варимо в підсоленій воді з додаванням лаврового листа і чорного перцю.
2. Робимо пюре. Додаємо свіжий кріп, сіль, мускатний горіх і борошно. Перемішуємо до однорідності.
3. Цибулю подрібнюємо, обсмажуємо 4-5 хвилин на рослинній олії.
4. Додаємо дрібно нарізані шампіньйони і смажимо 1-2 хвилини до золотистого кольору. Солимо.
5. З картоплі формуємо кульки, робимо долонею коржі. У центр кладемо начинку, защипуємо краї і формуємо зрази.
6. Занурюємо в борошно і панірувальні сухарі, смажимо на олії з двох боків до золотистого кольору.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляної запіканки з беконом і цибулею.