Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

500 г печериць

Популярні новини зараз

Київ та інші міста будуть розбиті: волонтерка спрогнозувала невтішне майбутнє для українців

Не бери слухавку: шахраї дзвонять саме із цих номерів - і ти вже в їхній пастці

Банки ліквідують, а гроші згорять: фінустановам дозволили не повертати вклади клієнтам

"Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого

Показати ще

2 головки цибулі

25 г вершкового масла

500 мл вершків

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо цибулю на дрібні шматочки. Гриби пропускаємо через м'ясорубку. Потім додаємо в них цибулю.

2. Суміш обсмажуємо на сковороді з вершковим маслом. Солимо і перчимо за смаком.

3. Перекладаємо гриби в каструлю, заливаємо вершками і доводимо до кипіння.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пасти "Рататуй".