Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 3
Інгредієнти:
500 г печериць
Київ та інші міста будуть розбиті: волонтерка спрогнозувала невтішне майбутнє для українців
Не бери слухавку: шахраї дзвонять саме із цих номерів - і ти вже в їхній пастці
Банки ліквідують, а гроші згорять: фінустановам дозволили не повертати вклади клієнтам
"Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого
2 головки цибулі
25 г вершкового масла
500 мл вершків
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Нарізаємо цибулю на дрібні шматочки. Гриби пропускаємо через м'ясорубку. Потім додаємо в них цибулю.
2. Суміш обсмажуємо на сковороді з вершковим маслом. Солимо і перчимо за смаком.
3. Перекладаємо гриби в каструлю, заливаємо вершками і доводимо до кипіння.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пасти "Рататуй".