Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 баклажана
Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам
Нові суми у платіжках: скільки коштуватиме доставка газу у 2026 році
Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо
2 цукіні
2 червоних солодких перця
1 головка червоної цибулі
3 ст. л. соєвого соусу
2 огірка
3 ст. л. оливоквого масла
Приготування:
1. Нарізаємо кружечками завтовшки 0,5 см баклажани, кабачки і огірки. Червону цибулю і перець нарізаємо тонкими півкільцями.
2. У добре розігріту сковороду наливаємо 3 ст. л. оливокового масла, даємо йому нагрітися і додаємо овочі. Постійно помішуємо, не даючи овочами пригоріти, і поливаємо соєвим соусом.
3. Подаємо з гарніром з рису.
На порталі Знай.ua ви також можете знайти рецепт рулету з банановою начинкою.