Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 баклажана

Популярні новини зараз

Ваша пенсія може бути значно вищою: як змусити ПФУ доплачувати 1300 грн щомісяця

Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи

Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки

Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи

Показати ще

2 цукіні

2 червоних солодких перця

1 головка червоної цибулі

3 ст. л. соєвого соусу

2 огірка

3 ст. л. оливоквого масла

Приготування:

1. Нарізаємо кружечками завтовшки 0,5 см баклажани, кабачки і огірки. Червону цибулю і перець нарізаємо тонкими півкільцями.

2. У добре розігріту сковороду наливаємо 3 ст. л. оливокового масла, даємо йому нагрітися і додаємо овочі. Постійно помішуємо, не даючи овочами пригоріти, і поливаємо соєвим соусом.

3. Подаємо з гарніром з рису.

На порталі Знай.ua ви також можете знайти рецепт рулету з банановою начинкою.