Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
6 шт. картоплі
Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей
Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
Пенсія на картку більше не прийде: кого терміново чекають в ПФУ
3 головки цибулі
400 г майонезу
250 г сиру
1 ст. л. рослинного масла
спеції за смаком
400 г свинини
Приготування:
1. М'ясо нарізаємо шматочками товщиною приблизно в 2 см.
2. Картоплю очищаємо і нарізаємо пластинками 3-4 мм завтовшки.
3. Цибулю нарізаємо кільцями.
4. Змащуємо форму для запікання олією, викладаємо половину м'яса, далі половину кілець цибулі, солимо і перчимо. Наступним шаром кладемо картоплю так, щоб покрити всю поверхню в один шар.
5. Потім - другий шар картоплі, рясно змащуємо майонезом і посипаємо сиром, натертим на крупній тертці.
6. Відправляємо в духовку на 40-50 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'яса по-бургундськи.