Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 головки цибулі
Сніг та морози чи дощі та бруд: якою буде зима в Україні
Майже добу у темряві: українці можуть залишитися без світла на 22 години, - експерт
СЗЧ не пробачать навіть після війни: якими наслідками пригрозили
Зимові канікули продовжать: коли учні повернуться до навчання
3 яйця
500 г зеленої стручкової квасолі
30 г вершкового масла
½ пучка петрушки
перець і сіль за смаком
Приготування:
1. Миємо квасолю, відрізаємо кінці, нарізаємо невеликими шматочками. Заливаємо водою і варимо до готовності. Вода повинна майже википіти.
2. У глибокій сковороді розтоплюємо масло й обсмажуємо цибулю. Додаємо варену квасолю, зменшуємо вогонь. Солимо і перчимо.
3. Яйця злегка збиваємо. Заливаємо квасолю яйцем. Не перемішуємо. Накриваємо кришкою і залишаємо на слабкому вогні 5 хвилин. Зверху посипаємо дрібно січеною петрушкою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пасти "Рататуй".