Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 головки цибулі

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні, 14 червня: чого краще не робити, аби не пошкодувати вже скоро

ПФУ зобов'язав пенсіонерів подати спеціальну заяву: без цього виплат не буде

Їдеш до Польщі – перевір валізу: за що українцям загрожують штрафи на кордоні у 2025 році

Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС

Показати ще

3 яйця

500 г зеленої стручкової квасолі

30 г вершкового масла

½ пучка петрушки

перець і сіль за смаком

Приготування:

1. Миємо квасолю, відрізаємо кінці, нарізаємо невеликими шматочками. Заливаємо водою і варимо до готовності. Вода повинна майже википіти.

2. У глибокій сковороді розтоплюємо масло й обсмажуємо цибулю. Додаємо варену квасолю, зменшуємо вогонь. Солимо і перчимо.

3. Яйця злегка збиваємо. Заливаємо квасолю яйцем. Не перемішуємо. Накриваємо кришкою і залишаємо на слабкому вогні 5 хвилин. Зверху посипаємо дрібно січеною петрушкою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пасти "Рататуй".