Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

1 баклажан

Популярні новини зараз

Водії, готуйтеся: з 12 жовтня всі пасажири повинні виходити з авто

"Навіть не дивіться": у ТЦК застерегли українців від роликів з бусифікацією

Пенсіонери отримають нову грошову допомогу: кому, коли та скільки виплатять

Без “Петровичів” і “Іванівн”: українські школи переходять на нові правила спілкування

Показати ще

1 цукіні

1 червоний солодкий перець

1 червоний лук

1 зубчик часнику

1 ст. л. оливоквого масла

200 г помідорів

175 г пасти пенне

2 ст. л. зеленого базиліка

сіль за смаком

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Всі овочі нарізаємо кубиками. Викладаємо всі овочі, крім помідорів у форму, збризкуємо оливоквым маслом, трохи солимо. Ставимо в духовку приблизно на 20 хвилин.

2. В цей час помідори надрізаємо хрест-навхрест, обдаємо окропом і видаляємо шкіру. Нарізаємо часточками. Через 20 хвилин додаємо до овочів і готуємо ще 10 хвилин.

3. Варимо макарони.

4. У великому салатнику змішуємо пасту, бульйон з-під пасти, овочі і базилік. Перемішуємо й подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рулету з банановою начинкою.