Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1,5 склянки борошна
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
100 г кокосової стружки
½ склянки цукру
40 г смаженого мигдалю
1,5 ч. л. розпушувача
¾ ч. л. цедри апельсина
¼ ч. л. солі
½ ч. л. соди
50 г вершкового масла
2 яйця
¾ склянки кокосового молока
1 ч. л. ванільного екстракту
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Змащуємо маслом 12 форм для мафінів.
2. Змішуємо борошно, какао, цукор, злегка подрібнений мигдаль, розпушувач, цедру, соду і сіль. В іншій мисці змішуємо кокосове молоко, яйця, розм'якшене вершкове масло і ваніль. З'єднуємо обидві суміші і добре перемішуємо.
3. Кладемо тісто в приготовану форму і випікаємо до готовності приблизно 15 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смаженого рису з морепродуктами.