Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 12

Інгредієнти:

100 г кураги

Популярні новини зараз

Ваша пенсія може бути значно вищою: як змусити ПФУ доплачувати 1300 грн щомісяця

Заброньованим почнуть розсилати повістки: хто втратить захист від мобілізації за лічені дні - перелік

Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями

Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення

Показати ще

100 г фініків

100 г кешью

100 г кунжутного насіння

70 г світлих родзинок

Приготування:

1. Висушуємо кешью на сковороді, потім подрібнюємо в блендері до стану борошна.

2. Курагу, родзинки і фініки гарненько промиваємо. Фініки очищаємо від кісточок.

3. В блендер до кешью додаємо сухофрукти і подрібнюємо до однорідності.

4. Кунжут обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору.

5. Руками формуємо кульки, занурюємо у кунжут і прикрашаємо горішками.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт каррі з рисом.