Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 12

Інгредієнти:

100 г кураги

Популярні новини зараз

Відбирають телефони та "пакують" у бусики: нардеп зізнався, чи отримують ТЦК укази "зверху"

Мобілізація 60+: як будуть призивати до армії дідусів

Тисячі українців звільнять від призову: кого заборонили чіпати ТЦК

Українцям з малою пенсією докинуть грошей: кому прийдуть доплати у червні та липні

Показати ще

100 г фініків

100 г кешью

100 г кунжутного насіння

70 г світлих родзинок

Приготування:

1. Висушуємо кешью на сковороді, потім подрібнюємо в блендері до стану борошна.

2. Курагу, родзинки і фініки гарненько промиваємо. Фініки очищаємо від кісточок.

3. В блендер до кешью додаємо сухофрукти і подрібнюємо до однорідності.

4. Кунжут обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору.

5. Руками формуємо кульки, занурюємо у кунжут і прикрашаємо горішками.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт каррі з рисом.