Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 12
Інгредієнти:
100 г кураги
Відбирають телефони та "пакують" у бусики: нардеп зізнався, чи отримують ТЦК укази "зверху"
Мобілізація 60+: як будуть призивати до армії дідусів
Тисячі українців звільнять від призову: кого заборонили чіпати ТЦК
Українцям з малою пенсією докинуть грошей: кому прийдуть доплати у червні та липні
100 г фініків
100 г кешью
100 г кунжутного насіння
70 г світлих родзинок
Приготування:
1. Висушуємо кешью на сковороді, потім подрібнюємо в блендері до стану борошна.
2. Курагу, родзинки і фініки гарненько промиваємо. Фініки очищаємо від кісточок.
3. В блендер до кешью додаємо сухофрукти і подрібнюємо до однорідності.
4. Кунжут обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору.
5. Руками формуємо кульки, занурюємо у кунжут і прикрашаємо горішками.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт каррі з рисом.