Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 склянка квасолі
Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму
У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей
Пенсіонерам збільшать надбавки: коли і на скільки
Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо
500 г картоплі
2 головки цибулі
2 ст. л. сметани
2 ст. л. томатного пюре
2 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Варимо квасолю і окремо картоплю.
2. Варену картоплю нарізаємо невеликими скибочками, підсмажуємо на сковорідці і перемішуємо з квасолею. Потім додаємо сметану, дрібно нарізану цибулю, томатне пюре, сіль і перець. Ще раз гарненько перемішуємо, накриваємо каструлю кришкою і ставимо в дховку щоб протушити.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясної запіканки з картоплею.