Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 склянка квасолі
Популярні новини зараз
Показати ще
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура
Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
500 г картоплі
2 головки цибулі
2 ст. л. сметани
2 ст. л. томатного пюре
2 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Варимо квасолю і окремо картоплю.
2. Варену картоплю нарізаємо невеликими скибочками, підсмажуємо на сковорідці і перемішуємо з квасолею. Потім додаємо сметану, дрібно нарізану цибулю, томатне пюре, сіль і перець. Ще раз гарненько перемішуємо, накриваємо каструлю кришкою і ставимо в дховку щоб протушити.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясної запіканки з картоплею.