Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка квасолі

Популярні новини зараз

В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту

Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Показати ще

500 г картоплі

2 головки цибулі

2 ст. л. сметани

2 ст. л. томатного пюре

2 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Варимо квасолю і окремо картоплю.

2. Варену картоплю нарізаємо невеликими скибочками, підсмажуємо на сковорідці і перемішуємо з квасолею. Потім додаємо сметану, дрібно нарізану цибулю, томатне пюре, сіль і перець. Ще раз гарненько перемішуємо, накриваємо каструлю кришкою і ставимо в дховку щоб протушити.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясної запіканки з картоплею.