Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
200 г броколі
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
400 г курячого філе
200 г сиру
200 г вершків
мелений мскатный горіх на кінчику ножа
4 склянки борошна
200 г вершкового масла
4 яйця
2 ст. л. цукру
сіль і перець за смаком
1 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Для тіста топимо маслом, але не нагріваю його. Додаємо цукор, чайну ложку солі і змішуємо з 2 яйцями.
2. Борошно просіваємо і змішуємо з 2 яйцями.
3. Для начинки куряче філе нарізаємо на невеликі шматочки і обсмажуємо до готовності.
4. Брокколі поділяємо на невеликі суцвіття.
5. Збиваємо яйця, вливаємо вершки. Додаємо мускатний горіх, сіль, перець і добре перемішуємо вінчиком. Додаємо сир і ще раз добре перемішуємо.
6. Дістаємо тісто з холодильника і розгортаємо в пласт. Вистилаємо їм форму, протикаємо виделкою, накриваємо папером і засипаємо бобами. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 5 хвилин.
7. Дістаємо з духовки, знімаємо папір та боби. Викладаємо курячу грудку і брокколі. Виливаємо заливку і відправляємо в духовку ще на 30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячої гомілки з картоплею.