Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
750 мл молока
Газу не вистачає: початок опалювального сезону відкладається
ТЦК перевищують повновження: хто не має права перевіряти документи
"Навіть не дивіться": у ТЦК застерегли українців від роликів з бусифікацією
За борги розрахуєтесь квартирою: кого торкнеться новий механізм стягнень
100 г цукру
150 г шоколаду
30 г желатину
ванілін за смаком
Приготування:
1. Желатин замочуємо в холодній кип'яченій воді в співвідношенні 1:8. Залишаємо на 30-40 хвилин.
2. Шоколад натираємо на крупній тертці і розчиняємо в маслі з цукром в гарячому молоці. Додаємо жлетин, доводимо до кипіння, розливаємо по формах і охолоджуємо.
3. Перед подачею формочку з желе на 3 секунди опускаємо в гарячу воду, потім накриваємо тарілкою і перевертаємо, знімаючи форму.
4. Желе поливаємо сиропом або прикрашаємо збитими вершками.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кавового печива з кардамоном.