Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
100 г борошна
Заплатите за всіх сусідів: "Київводоканал" терміново попередив споживачів
Заброньованим почнуть розсилати повістки: хто втратить захист від мобілізації за лічені дні - перелік
Нові правила передачі показників: в YASNO заявили про зміни
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
100 г вершкового масла
80 г коричневого цукру
15 г ванільного цукру
30 г волоських горіхів
1 яєчний жовток
30 мл еспрессо
1 ст. л. какао-порошку
1 ч. л. розпушувача
щіпка солі
1,5 ч. л. меленого кардамону
Приготування:
1. Просіваємо у велику миску борошно, мелений кардамон, ванільний цукор, розпушувач і какао-порошок. Перемішуємо.
2. На сухій сковороді обсмажуємо волоські горіхи, потім подрібнюємо їх в дрібну крихту.
3. Нарізаємо масло великими кубиками, посипаємо коричневим цукром і дрібкою солі, з допомогою блендера перетворюємо це в однорідну масу.
4. Додаємо яєчний жовток, горіхи, вливаємо кави і поступово всипаємо суміш борошна з цукром.
5. З готового тіста робимо невеликі кульки, деко викладаємо папером для випічки і кладемо на неї кульки. Розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо туди печиво на чверть години.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирних хачапурі.