Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
500 г філе індички
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
паприка за смаком
1 апельсин
мускатний горіх за смаком
орегано за смаком
100 мл оливокового масла
200 г панірувальних сухарів
2 яйця
сіль за смаком
Приготування:
1. Нарізаємо філе на шматки товщиною 1-1,5 см у вигляді стейків.
2. Злегка відбиваємо м'ясо. Натираємо сіллю і паприкою.
3. Кладемо в ємність, заливаємо апельсиновим соком. Додаємо мускатний горіх і орегано за смаком. Перемішуємо і придавлюємо м'ясо зверху.
4. Ставимо маринуватися на 40 хвилин у холодильник.
5. Далі дістаємо м'ясо. У мисці збиваємо 2 яйця. Тепер занурюємо м'ясо спочатку в яйце, потім в сухарі і кладемо на розігріту сковороду. Смажимо з двох боків до золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячої гомілки з картоплею.