Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
500 г філе індички
Масштабне підвищення пенсій: чого чекати від індексації у 2026 році
"Навіть не дивіться": у ТЦК застерегли українців від роликів з бусифікацією
Знижка на кожен кубометр: як менше платити за спожитий газ
"Бабине літо" повертається? Коли в Україні знову потеплішає, прогноз погоди на жовтень
паприка за смаком
1 апельсин
мускатний горіх за смаком
орегано за смаком
100 мл оливокового масла
200 г панірувальних сухарів
2 яйця
сіль за смаком
Приготування:
1. Нарізаємо філе на шматки товщиною 1-1,5 см у вигляді стейків.
2. Злегка відбиваємо м'ясо. Натираємо сіллю і паприкою.
3. Кладемо в ємність, заливаємо апельсиновим соком. Додаємо мускатний горіх і орегано за смаком. Перемішуємо і придавлюємо м'ясо зверху.
4. Ставимо маринуватися на 40 хвилин у холодильник.
5. Далі дістаємо м'ясо. У мисці збиваємо 2 яйця. Тепер занурюємо м'ясо спочатку в яйце, потім в сухарі і кладемо на розігріту сковороду. Смажимо з двох боків до золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячої гомілки з картоплею.