Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
300 г курячої грудки
Пенсіонери можуть отримати майже 1 000 гривень надбавки
У 2026 році залишитесь без квартири: чиє право власності оскаржать
Соцпрацівники ходитимуть по домівках: до кого прийдуть з перевіркою
В Україні з 1 січня запровадять нові правила розрахунків карткою
1 ст. л. меду
сіль і спеції за смаком
1 ст. л. рослинного масла
30 мл лимонного соку
Приготування:
1. Куряче філе промиваємо та нарізаємо кубиками. Кладемо в глибоку чашу.
2. Для маринаду змішуємо мед і рослинне масло. Додаємо сік лимона, сіль і перець за смаком.
3. Заливаємо курку маринадом і гарненько перемішуємо. Ставимо на 1 годину в холодильник.
4. Викладаємо на розігріту сковороду курку разом з маринадом. Смажимо на великому вогні, поки не випарується вся рідина. Після цього уменшаем вогонь і накриваємо кришкою, тушкуємо 5 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тушкованої яловичини.