Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

300 г курячої грудки

Популярні новини зараз

Пенсіонери можуть отримати майже 1 000 гривень надбавки

У 2026 році залишитесь без квартири: чиє право власності оскаржать

Соцпрацівники ходитимуть по домівках: до кого прийдуть з перевіркою

В Україні з 1 січня запровадять нові правила розрахунків карткою

Показати ще

1 ст. л. меду

сіль і спеції за смаком

1 ст. л. рослинного масла

30 мл лимонного соку

Приготування:

1. Куряче філе промиваємо та нарізаємо кубиками. Кладемо в глибоку чашу.

2. Для маринаду змішуємо мед і рослинне масло. Додаємо сік лимона, сіль і перець за смаком.

3. Заливаємо курку маринадом і гарненько перемішуємо. Ставимо на 1 годину в холодильник.

4. Викладаємо на розігріту сковороду курку разом з маринадом. Смажимо на великому вогні, поки не випарується вся рідина. Після цього уменшаем вогонь і накриваємо кришкою, тушкуємо 5 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тушкованої яловичини.