Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 5
Інгредієнти:
1 кг свинини
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
3 ст. л. оливокового масла
1 ст. л. меленого сушеного часнику
1 лист орегано
1 шт. лимонна цедра
½ ч. л. морської солі
1 ч. л. чорного перцю горошком
1 ч. л. меленого коріандру
Приготування:
1. Свинину промиваємо.
2. Спеції, цедру і розмарин змішуємо з сіллю і оливковою олією. Добре розтираємо в ступці. Натираємо цією сумішшю свинину.
3. М'ясо загортаємо в харчову плівку і залишаємо в холодильнику на 2 години.
4. За 2 години до запікання дістаємо і тримаємо при кімнатній температурі.
5. Розігріваємо духовуку до 200 градусів.
6. Далі кладемо свинину в рукав для запікання, ретельно закриваємо, робимо кілька проколів.
7. Запікаємо протягом 15 хвилин, зменшуємо температуру до 175 градусів і запікаємо до готовності близько 1 години.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печиво "Дамські пальчики".