Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 5

Інгредієнти:

1 кг свинини

Популярні новини зараз

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

3 ст. л. оливокового масла

1 ст. л. меленого сушеного часнику

1 лист орегано

1 шт. лимонна цедра

½ ч. л. морської солі

1 ч. л. чорного перцю горошком

1 ч. л. меленого коріандру

Приготування:

1. Свинину промиваємо.

2. Спеції, цедру і розмарин змішуємо з сіллю і оливковою олією. Добре розтираємо в ступці. Натираємо цією сумішшю свинину.

3. М'ясо загортаємо в харчову плівку і залишаємо в холодильнику на 2 години.

4. За 2 години до запікання дістаємо і тримаємо при кімнатній температурі.

5. Розігріваємо духовуку до 200 градусів.

6. Далі кладемо свинину в рукав для запікання, ретельно закриваємо, робимо кілька проколів.

7. Запікаємо протягом 15 хвилин, зменшуємо температуру до 175 градусів і запікаємо до готовності близько 1 години.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печиво "Дамські пальчики".