Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 склянка цукру
Заброньованим почнуть розсилати повістки: хто втратить захист від мобілізації за лічені дні - перелік
Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи
Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
3 яєчних білка
¾ ч. л. меленого кардамону
Приготування:
1. У великій мисці збиваємо міксером охолоджені білки в міцну піну. Потім, збиваючи, додаємо цукор і кардамон.
2. Далі перекладаємо білки в кондитерський мішок або викладаємо ложкою на деко невеликими купками.
3. Відправляємо на 60-90 хвилин в духовку, поки безе гарненько не підсохне.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ароматних булочок з корицею.