Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка цукру

Популярні новини зараз

Заброньованим почнуть розсилати повістки: хто втратить захист від мобілізації за лічені дні - перелік

Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи

Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями

В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно

Показати ще

3 яєчних білка

¾ ч. л. меленого кардамону

Приготування:

1. У великій мисці збиваємо міксером охолоджені білки в міцну піну. Потім, збиваючи, додаємо цукор і кардамон.

2. Далі перекладаємо білки в кондитерський мішок або викладаємо ложкою на деко невеликими купками.

3. Відправляємо на 60-90 хвилин в духовку, поки безе гарненько не підсохне.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ароматних булочок з корицею.