Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 склянка цукру
Популярні новини зараз
Показати ще
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
3 яєчних білка
¾ ч. л. меленого кардамону
Приготування:
1. У великій мисці збиваємо міксером охолоджені білки в міцну піну. Потім, збиваючи, додаємо цукор і кардамон.
2. Далі перекладаємо білки в кондитерський мішок або викладаємо ложкою на деко невеликими купками.
3. Відправляємо на 60-90 хвилин в духовку, поки безе гарненько не підсохне.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ароматних булочок з корицею.