Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
800 г яловичини
Гороскоп на сьогодні 15 липня: підвищена нервозність, розчарування та невеликі нездужання
Кодони не 1991-й, а 2022: мольфар розповів про те, які українські землі залишаться в окупації ще роками
Торкнеться клієнтів усіх банків: в Україні з 1 серпня нові правила розрахунку карткою
В Україні вводять колективну відповідальність: єдине житло відберуть через борги родичів
1 головка цибулі
2 зубчики часнику
7 шт лаврового листа
чорний перець і сіль за смаком
300 мл пива
1 шматок житнього хліба
1 ст. л. цукру
1 ч. л. гірчиці
червоний перець мелений за смаком
Приготування:
1. Нарізаємо м'ясо і викладаємо в каструлю для тушкування, наливаємо трохи води. Цибулю подрібнюємо, злегка підсмажуємо і додаємо до м'яса. Кладемо часник, лавровий лист і перець горошком. Додаємо темне пиво і тушкуємо на повільному вогні близько години.
2. Коли м'ясо буде майже готове, кладемо в каструлю густо намазаний гірчицею шматок хліба без скоринки і цукор. Тушкуємо, поки хліб не розійдеться в соусі. В кінці приправляємо за смаком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячої гомілки з картоплею.