Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

800 г яловичини

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні 15 липня: підвищена нервозність, розчарування та невеликі нездужання

Кодони не 1991-й, а 2022: мольфар розповів про те, які українські землі залишаться в окупації ще роками

Торкнеться клієнтів усіх банків: в Україні з 1 серпня нові правила розрахунку карткою

В Україні вводять колективну відповідальність: єдине житло відберуть через борги родичів

Показати ще

1 головка цибулі

2 зубчики часнику

7 шт лаврового листа

чорний перець і сіль за смаком

300 мл пива

1 шматок житнього хліба

1 ст. л. цукру

1 ч. л. гірчиці

червоний перець мелений за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо м'ясо і викладаємо в каструлю для тушкування, наливаємо трохи води. Цибулю подрібнюємо, злегка підсмажуємо і додаємо до м'яса. Кладемо часник, лавровий лист і перець горошком. Додаємо темне пиво і тушкуємо на повільному вогні близько години.

2. Коли м'ясо буде майже готове, кладемо в каструлю густо намазаний гірчицею шматок хліба без скоринки і цукор. Тушкуємо, поки хліб не розійдеться в соусі. В кінці приправляємо за смаком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячої гомілки з картоплею.