Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 5
Інгредієнти:
800 г філе індички
Три місяці по 3600 гривень: пенсіонерам виплатять допомогу
Бронь не гарантує спокою: військовозобов'язаним підготували новий квест – що треба встигнути
Масові перевірки пройдуть по всій країні: де шукатимуть ухилянтів
Від ТЦК не сховаються: кого почнуть мобілізувати з 1 червня
1 головка цибулі
1 морквина
1 помідор
¼ червоного солодкого перцю
мелений червоний перець за смаком
1 ст. л. оцту
3 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. соусу теріякі
¼ ч. л. солі
1 ст. л. кетчупу
2 ч. л. цукру
1 ст. л. борошна
Приготування:
1. Нарізаємо філе індички на шматочки. Обсмажуємо на сильному вогні в невеликій кількості рослинного масла до золотистої скоринки.
2. Зменшуємо вогонь і додаємо дрібно нарізані овочі. Перчимо.
3. Тушкуємо під кришкою, і в цей час замішуємо соус: змішуємо оцет, соєвий соус, соус теріякі, кетчуп, додаємо сіль, цукор, перемішуємо і додаємо борошно, помішуючи.
4. Далі виливаємо суміш на сковорідку до індички і готуємо, поки соус не загусне.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирних хачапурі.