Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 5
Інгредієнти:
800 г філе індички
Тарифи на електроенергію готуються переписати: як і коли зміняться ціни
Різко вдарять морози: синоптики розповіли, якою буде погода у листопаді
ТЦК більше не чекатимуть: військовозобов’язаним дали кілька днів - що треба встигнути
Українцям виплатять від 1500 до 8000 грн: хто й на яких умовах отримає допомогу
1 головка цибулі
1 морквина
1 помідор
¼ червоного солодкого перцю
мелений червоний перець за смаком
1 ст. л. оцту
3 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. соусу теріякі
¼ ч. л. солі
1 ст. л. кетчупу
2 ч. л. цукру
1 ст. л. борошна
Приготування:
1. Нарізаємо філе індички на шматочки. Обсмажуємо на сильному вогні в невеликій кількості рослинного масла до золотистої скоринки.
2. Зменшуємо вогонь і додаємо дрібно нарізані овочі. Перчимо.
3. Тушкуємо під кришкою, і в цей час замішуємо соус: змішуємо оцет, соєвий соус, соус теріякі, кетчуп, додаємо сіль, цукор, перемішуємо і додаємо борошно, помішуючи.
4. Далі виливаємо суміш на сковорідку до індички і готуємо, поки соус не загусне.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирних хачапурі.