Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

800 г філе індички

Популярні новини зараз

Тарифи на електроенергію готуються переписати: як і коли зміняться ціни

Різко вдарять морози: синоптики розповіли, якою буде погода у листопаді

ТЦК більше не чекатимуть: військовозобов’язаним дали кілька днів - що треба встигнути

Українцям виплатять від 1500 до 8000 грн: хто й на яких умовах отримає допомогу

Показати ще

1 головка цибулі

1 морквина

1 помідор

¼ червоного солодкого перцю

мелений червоний перець за смаком

1 ст. л. оцту

3 ст. л. соєвого соусу

1 ст. л. соусу теріякі

¼ ч. л. солі

1 ст. л. кетчупу

2 ч. л. цукру

1 ст. л. борошна

Приготування:

1. Нарізаємо філе індички на шматочки. Обсмажуємо на сильному вогні в невеликій кількості рослинного масла до золотистої скоринки.

2. Зменшуємо вогонь і додаємо дрібно нарізані овочі. Перчимо.

3. Тушкуємо під кришкою, і в цей час замішуємо соус: змішуємо оцет, соєвий соус, соус теріякі, кетчуп, додаємо сіль, цукор, перемішуємо і додаємо борошно, помішуючи.

4. Далі виливаємо суміш на сковорідку до індички і готуємо, поки соус не загусне.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирних хачапурі.