Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 яйця
Популярні новини зараз
Показати ще
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
100 г борошна
150 г цукру
Приготування:
1. Вітділяємо жовтки від білків, розтираємо жовтки з половиною цукру.
2. Білки збиваємо міксером до білої піни, додаємо цукор і збиваємо до білих піків.
3. Додаємо третину білкової маси до жовтків додаємо борошно, перемішуємо і додаємо білки, що залишилися.
4. Розігріваємо духовку до 180-200 градусів і випікаємо протягом 30-35 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих крилець в соусі теріякі.