Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 яйця
Заборони Великодня-2025: як не порушити святість свята 20 квітня
Повістки посиплються прямо в SMS: звідки українцям чекати несподіванок окрім ТЦК
Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат
Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
100 г борошна
150 г цукру
Приготування:
1. Вітділяємо жовтки від білків, розтираємо жовтки з половиною цукру.
2. Білки збиваємо міксером до білої піни, додаємо цукор і збиваємо до білих піків.
3. Додаємо третину білкової маси до жовтків додаємо борошно, перемішуємо і додаємо білки, що залишилися.
4. Розігріваємо духовку до 180-200 градусів і випікаємо протягом 30-35 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих крилець в соусі теріякі.