Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 яйця
Масштабне підвищення пенсій: чого чекати від індексації у 2026 році
Водії, готуйтеся: з 12 жовтня всі пасажири повинні виходити з авто
Соцвиплати перетворяться на борг: кого змусять повернути гроші
"Бабине літо" повертається? Коли в Україні знову потеплішає, прогноз погоди на жовтень
100 г борошна
150 г цукру
Приготування:
1. Вітділяємо жовтки від білків, розтираємо жовтки з половиною цукру.
2. Білки збиваємо міксером до білої піни, додаємо цукор і збиваємо до білих піків.
3. Додаємо третину білкової маси до жовтків додаємо борошно, перемішуємо і додаємо білки, що залишилися.
4. Розігріваємо духовку до 180-200 градусів і випікаємо протягом 30-35 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих крилець в соусі теріякі.