Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 яйця

Популярні новини зараз

Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе

Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Показати ще

100 г борошна

150 г цукру

Приготування:

1. Вітділяємо жовтки від білків, розтираємо жовтки з половиною цукру.

2. Білки збиваємо міксером до білої піни, додаємо цукор і збиваємо до білих піків.

3. Додаємо третину білкової маси до жовтків додаємо борошно, перемішуємо і додаємо білки, що залишилися.

4. Розігріваємо духовку до 180-200 градусів і випікаємо протягом 30-35 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих крилець в соусі теріякі.