Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1 яйце

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні 4 листопада: порядок овнів, аналіз терезів та успіх стрільців

Контроль за переказами посилено: навіть дрібні суми можуть призвести до блокування

"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом

ПФУ змінив правила ідентифікації: що потрібно знати пенсіонерам

Показати ще

500 г курячого фаршу

60 г батона

1 ст. л. плавленого сиру

½ головки цибулі

20 г вершкового масла

сіль і перець за смаком

½ склянки молока

Приготування:

1. Шматочки батона без кірки замочуємо в молоці.

2. Додаємо до фаршу яйце, плавлений сир, подрібнену цибулю, сіль, перець, хліб і масло.

3. Робимо котлетки і обсмажуємо їх на середньому вогні до золотистої скоринки з обох сторін. Потім складаємо всі котлети в сковороду, додаємо трохи води і тушкуємо 5 хвилин під кришкою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тюфтельок в сливочно-томатному соусі.