Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г курячих крилець
Гороскоп на липень-2025: перевірка для Раків, момент істини Дів та інші випробування від ретроградного Нептуна
Ще більше навантаження: в школах оновлять один із предметів
ТЦК підуть з рейдами на ухилянтів: де шукутимуть порушників мобілізації
"Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого
200 мл соусу теріякі
кунжутне насіння за смаком
оливкова олія за смаком
Приготування:
1. Беремо охолоджені крильця, приправляємо їх сіллю і перцем за смаком і обсмажуємо на сковороді протягом 3-4 хвилин.
2. Прибираємо крила і вливаємо соус теріякі. Коли він закипить, повертаємо крильця на сковороду і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин.
3. Готові крильця кладемо на тарілку і посипаємо кунжутом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смажених буряків.