Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г курячих крилець

Популярні новини зараз

Гороскоп на липень-2025: перевірка для Раків, момент істини Дів та інші випробування від ретроградного Нептуна

Ще більше навантаження: в школах оновлять один із предметів

ТЦК підуть з рейдами на ухилянтів: де шукутимуть порушників мобілізації

"Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого

Показати ще

200 мл соусу теріякі

кунжутне насіння за смаком

оливкова олія за смаком

Приготування:

1. Беремо охолоджені крильця, приправляємо їх сіллю і перцем за смаком і обсмажуємо на сковороді протягом 3-4 хвилин.

2. Прибираємо крила і вливаємо соус теріякі. Коли він закипить, повертаємо крильця на сковороду і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин.

3. Готові крильця кладемо на тарілку і посипаємо кунжутом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смажених буряків.