Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г курячих крилець
ПриватБанк без попередження блокує рахунки
Крокси під забороною? Лікарі попереджають: носити щодня - небезпечно для ваших ніг
Терміново перевіряйте свої гаманці: Нацбанк вилучає з обігу низку купюр
Нові правила вручення повістки: присутність чоловіка не обов’язкова
200 мл соусу теріякі
кунжутне насіння за смаком
оливкова олія за смаком
Приготування:
1. Беремо охолоджені крильця, приправляємо їх сіллю і перцем за смаком і обсмажуємо на сковороді протягом 3-4 хвилин.
2. Прибираємо крила і вливаємо соус теріякі. Коли він закипить, повертаємо крильця на сковороду і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин.
3. Готові крильця кладемо на тарілку і посипаємо кунжутом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смажених буряків.