Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г курячих крилець
Популярні новини зараз
Показати ще
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
200 мл соусу теріякі
кунжутне насіння за смаком
оливкова олія за смаком
Приготування:
1. Беремо охолоджені крильця, приправляємо їх сіллю і перцем за смаком і обсмажуємо на сковороді протягом 3-4 хвилин.
2. Прибираємо крила і вливаємо соус теріякі. Коли він закипить, повертаємо крильця на сковороду і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин.
3. Готові крильця кладемо на тарілку і посипаємо кунжутом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смажених буряків.