Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

0,3 склянки вершків

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

90 г сиру рікотта

290 г замороженого шпинату

3 яйця

30 г тертого сиру пармезан

¼ ч. л. солі

½ склянки сиру чеддер

¼ ч. л. чорного перцю

500 г пісочного тіста

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.

2. Викладаємо тісто в круглу форму. Кілька разів протикаємо виделкою і відправляємо в духовку приблизно на 15 хвилин, поки тісто не стане сухим.

3. Далі злегка взбивавем рікотту в невеликій мисці. Потім поступово вводимо вершки і яйця. Додаємо заморожений шпинат, тертий чеддер і пармезан. Солимо, перчимо і добре перемішуємо.

4. Викладаємо начинку на підготовлену основу і запікаємо приблизно 25 хвилин. Охолоджуємо 10 хвилин і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного кексу з нутелла.