Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
0,3 склянки вершків
Мобілізація 60+: як будуть призивати до армії дідусів
Воду з-під крана пити не можна: українців суворо попередили щодо якості
Тисячі українців звільнять від призову: кого заборонили чіпати ТЦК
Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
90 г сиру рікотта
290 г замороженого шпинату
3 яйця
30 г тертого сиру пармезан
¼ ч. л. солі
½ склянки сиру чеддер
¼ ч. л. чорного перцю
500 г пісочного тіста
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.
2. Викладаємо тісто в круглу форму. Кілька разів протикаємо виделкою і відправляємо в духовку приблизно на 15 хвилин, поки тісто не стане сухим.
3. Далі злегка взбивавем рікотту в невеликій мисці. Потім поступово вводимо вершки і яйця. Додаємо заморожений шпинат, тертий чеддер і пармезан. Солимо, перчимо і добре перемішуємо.
4. Викладаємо начинку на підготовлену основу і запікаємо приблизно 25 хвилин. Охолоджуємо 10 хвилин і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного кексу з нутелла.