Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
0,3 склянки вершків
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
90 г сиру рікотта
290 г замороженого шпинату
3 яйця
30 г тертого сиру пармезан
¼ ч. л. солі
½ склянки сиру чеддер
¼ ч. л. чорного перцю
500 г пісочного тіста
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.
2. Викладаємо тісто в круглу форму. Кілька разів протикаємо виделкою і відправляємо в духовку приблизно на 15 хвилин, поки тісто не стане сухим.
3. Далі злегка взбивавем рікотту в невеликій мисці. Потім поступово вводимо вершки і яйця. Додаємо заморожений шпинат, тертий чеддер і пармезан. Солимо, перчимо і добре перемішуємо.
4. Викладаємо начинку на підготовлену основу і запікаємо приблизно 25 хвилин. Охолоджуємо 10 хвилин і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного кексу з нутелла.