Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

150 мл молока

Популярні новини зараз

Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат

Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи

Пенсіонерам виплатять надбавки: скільки отримають у квітні

Великдень 2019: найкрасивіші і найсмішніші картинки зі святом

Показати ще

500 г замороженої цвітної капусти

½ ч. л. морської солі

1 л води

200 г сиру

3 шматка білого хліба

1 ст. л. оливкової олії

½ зубчики часнику

½ ч. л. меленого мускатного горіха

¼ ч. л. вершкового масла

мелений білий перець за смаком

Приготування:

1. Опускаємо цвітну капусту в закипілу суміш води, молока і солі. Даємо закипіти і тушкуємо на середньому вогні протягом 5-8 хвилин.

2. Розігріваємо духовку до 230 градусів.

3. Сир натираємо на дрібній тертці.

4. В кухонний комбайн кладемо четвертинки скибочок хліба, подрібнений часник і мускатний горіх, поливаємо зверху оливковою олією. Подрібнюємо на кілька секунд.

5. Змащуємо маслом форму для випічки, капусту виймаємо з бульйону шумівкою і укладаємо у форму рівним шаром. Зверху кладемо шар сиру, потім - хлібну крихту. Приправляємо перцем і ставимо в духовку на 10-15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого рагу з баклажанами.