Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 5
Інгредієнти:
150 мл молока
Гороскоп на сьогодні, 14 червня: чого краще не робити, аби не пошкодувати вже скоро
Воду з-під крана пити не можна: українців суворо попередили щодо якості
Українцям перекреслюють роки життя: частину стажу скасують без попередження - кого стосується
Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
500 г замороженої цвітної капусти
½ ч. л. морської солі
1 л води
200 г сиру
3 шматка білого хліба
1 ст. л. оливкової олії
½ зубчики часнику
½ ч. л. меленого мускатного горіха
¼ ч. л. вершкового масла
мелений білий перець за смаком
Приготування:
1. Опускаємо цвітну капусту в закипілу суміш води, молока і солі. Даємо закипіти і тушкуємо на середньому вогні протягом 5-8 хвилин.
2. Розігріваємо духовку до 230 градусів.
3. Сир натираємо на дрібній тертці.
4. В кухонний комбайн кладемо четвертинки скибочок хліба, подрібнений часник і мускатний горіх, поливаємо зверху оливковою олією. Подрібнюємо на кілька секунд.
5. Змащуємо маслом форму для випічки, капусту виймаємо з бульйону шумівкою і укладаємо у форму рівним шаром. Зверху кладемо шар сиру, потім - хлібну крихту. Приправляємо перцем і ставимо в духовку на 10-15 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого рагу з баклажанами.