Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
700 г картфеля
Українців масово готуватимуть до спротиву ворогу: запрацюють спеціальні центри
Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей
400 мл вершків
150 г сиру
сіль за смаком
Приготування:
1. Картоплю очищаємо і нарізаємо кружечками. Доводимо до кипіння вершки, солимо й додаємо картоплю. Кип'ятимо на маленькому вогні протягом 5 хвилин і знімаємо з вогню.
2. Сир натираємо на крупній тертці. У форму для випікання шарами викладаємо картоплю, сир. Верхній шар - картопля.
3. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Коли всі шари будуть готові, заливаємо все вершками. Форму накриваємо фольгою. Випікаємо протягом 20 хвилин.
4. Після цього знімаємо фольгу, посипаємо зверху сиром і випікаємо ще 10-15 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих котлет з вершковим маслом.