Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
6 шматочків бекону
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
1,5 кг свинини
600 мл яблучного соку
картоплю за смаком
12 яблук
червонокачанна капуста за смаком
чорний перець за смаком
Приготування:
1.Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Миємо та очищаємо свинину від зайвого жиру. Натираємо м'ясо чорним перцем, ріжемо на невеликі шматочки і загортаємо в бекон, щоб вони повністю його покривали. Кладемо м'ясо у форму для випічки і заливаємо 375 мл яблучного соку.
3. Обсмажуємо м'ясо на протязі 15-20 хвилин, постійно перевіряючи, щоб сік не випарувався раніше. Зменшуємо вогонь, змащуємо м'ясо рештою соку і готуємо ще 20 хвилин, додаємо ще яблучного соку і готуємо протягом 40 хвилин.
4. Виймаємо м'ясо і перекладаємо на тарілку разом з яблуками. Накриваємо фольгою і залишаємо на 10 хвилин. Подаємо, поливши соком, з червоною капустою і картоплею.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого рагу з баклажанами.