Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 головка цибулі
Популярні новини зараз
Показати ще
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
1 яйце
200 г помідорів
30 мл оливкової олії
30 г томатної пасти
400 г стручкової квасолі
Приготування:
1. Обсмажуємо на сковороді цибулю з оливковою олією до золотистого кольору.
2. Додаємо очищені від шкірки і нарізані помідори і томатну пасту.
3. Смажимо до однорідної маси.
4. Далі додаємо квасолю і трохи води. Солимо.
5. Тушкуємо все до готовності квасолі. Яйця збиваємо і заливаємо ними квасолю.
6. Тримаємо на вогні, поки не запекутся. При подачі перчимо та посипаємо зеленню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рагу з телятиною і оливками.