Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 головка цибулі
Відбирають телефони та "пакують" у бусики: нардеп зізнався, чи отримують ТЦК укази "зверху"
Мобілізація 60+: як будуть призивати до армії дідусів
Українців змушують платити за повітря: як нова схема від комунальників залишає з пустим гаманцем
Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
1 яйце
200 г помідорів
30 мл оливкової олії
30 г томатної пасти
400 г стручкової квасолі
Приготування:
1. Обсмажуємо на сковороді цибулю з оливковою олією до золотистого кольору.
2. Додаємо очищені від шкірки і нарізані помідори і томатну пасту.
3. Смажимо до однорідної маси.
4. Далі додаємо квасолю і трохи води. Солимо.
5. Тушкуємо все до готовності квасолі. Яйця збиваємо і заливаємо ними квасолю.
6. Тримаємо на вогні, поки не запекутся. При подачі перчимо та посипаємо зеленню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рагу з телятиною і оливками.