Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 головка цибулі
Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей
Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила
Пенсіонерам доплатять 25% до пенсії: хто має право на підвищення
Що буде із землею та квартирами громадян за новим законом: критики та юристи хапаються за голову
1 яйце
200 г помідорів
30 мл оливкової олії
30 г томатної пасти
400 г стручкової квасолі
Приготування:
1. Обсмажуємо на сковороді цибулю з оливковою олією до золотистого кольору.
2. Додаємо очищені від шкірки і нарізані помідори і томатну пасту.
3. Смажимо до однорідної маси.
4. Далі додаємо квасолю і трохи води. Солимо.
5. Тушкуємо все до готовності квасолі. Яйця збиваємо і заливаємо ними квасолю.
6. Тримаємо на вогні, поки не запекутся. При подачі перчимо та посипаємо зеленню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рагу з телятиною і оливками.