Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг курки
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
10 печериць
700 мл вершків
150 мл солодкого червоного вина
2 цибулини
50 г вершкового масла
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Обсмажуємо невеликі шматки курки в вершковому маслі по 2 хвилини з кожного боку.
2. Дрібно нарізану цибулю і гриби, обсмажуємо у вершковому маслі, додаємо вино і спеції і тушкуємо 5-8 хвилин.
3. Виливаємо цю суміш на курку, додаємо 500 мл вершків і тушкуємо на великому вогні 40 хвилин. Готову курку викладаємо на блюдо.
4. Залишок соусу добре перемішуємо в блендері, виливаємо назад в каструлю, додаємо 200 мл вершків, доводимо до кипіння і варимо ще 5-8 хвилин.
5. Заливаємо цим соусом курку.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт млинців на пиві.