Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
8 яєць
Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат
Перекази з картки на картку різко впали: НБУ готує нові правила
Страсна п'ятниця 2025: чому цей день такий важливий, що не можна робити і яких традицій дотримуються віруючі
У Дніпрі підлітки два дні громили "Varus" та штурмували ТРЦ під російський реп із матами: "Жалюгідне видовище"
4 ст. л. борошна
1 кг свинячого фаршу
225 г панірувальних сухарів
сіль і перець за смаком
150 мл рослинного масла
Приготування:
1. У каструлю з холодною водою кладемо 6 яєць, доводимо до кипіння і варимо 8 хвилин. Заливаємо холодною водою, остуджуємо і очищаємо.
2. Фарш ділимо на 6 частин, з кожної формуємо овальний корж товщиною близько сантиметра. У центр кожного коржа кладемо варене яйце і кладемо фарш зверху щоб вийшла кулька з яйцем всередині.
3. Збиваємо 2 яйця, занурюємо в них готові кульки. Потім спочатку занурюємо в борошно, а потім у панірувальних сухарях. Ставимо в холодильник на 10 хвилин.
4. У глибокій сковороді розігріваємо олію до 160 градусів. Обсмажуємо яйця протягом 5 хвилин до золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт фокаччі з оливками і розмарином.