Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 5
Інгредієнти:
1 склянка кефіру
Популярні новини зараз
Показати ще
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
1 ст. л. майонезу
3 яйця
2 склянки борошна
1 ч. л. соди
2 банки консервованої горбуші
1 головка цибулі
Приготування:
1. Додаємо в кефір майонез. Яйця збиваємо і вливаємо в суміш, додаємо борошно. Залишаємо тісто на 30 хвилин, потім додаємо соду. Горбушу дрібно поділяємо виделкою і обсмажуємо з цибулею на сковороді 5-7 хвилин.
2. 2/3 тіста виливаємо у форму, попередньо змащену маслом. На тісто акуратно кладемо суміш з горбуші і цибулі. Зверху виливаємо залишки тіста, щоб закривало рибу.
3. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо протягом 45 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт справжніх тістечок вупі.