Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
2 склянки води
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
4,5 склянки борошна
2 ч. л. солі
2 ч. л. сухих дріжджів
3 ст. л. оливокового масла
25 оливок без кісточок
1 ст. л. свіжого розмарину
Приготування:
1. Наливаємо в миску 2 склянки теплої води і насипаємо дріжджі. Добре перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин.
2. Додаємо 4,25 склянки борошна і сіль. Гарненько вимішуємо тісто. Далі викладаємо тісто на борошняну поверхню, і злегка присипавши борошном, вимішуємо ще 10 хвилин. Скачуємо його в кулю і кладемо в змащену маслом миску, накриваємо плівкою і залишаємо на 1,5 години. Обминаємо тісто, знову скачуємо в кулю і кладемо в ту ж миску. Накриваємо плівкою і залишаємо в теплому місці на 45 хвилин.
3. Змащуємо деко 25х40 см 1 ст. л. олією, обминаємо тісто і кладемо на деко. Розподіляємо руками по противеню і залишаємо на 10 хвилин.
4. Змащуємо зверху 2 ложками оливкової олії. Вставляємо розрізані навпіл оливки і посипаємо розмарином. Залишаємо на 25 хвилин в теплому місці.
5. Розігріваємо духовку до 250 градусів.
6. Пальцями кілька разів протикаємо тісто і випікаємо близько 25 хвилин до золотистого кольору.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт справжніх тістечок вупі.