Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 12
Інгредієнти:
150 г борошна
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
½ ч. л. пекарського порошку
50 г какао
120 г вершкового масла
100 г коричневого цукру
1,5 ч. л. соди
1 яйце
1 ч. л. ванілі
125 мл сколотин
100 г зефіру
Приготування:
1. Просіваємо борошно, какао, пекарський порошок і соду в миску.
2. Окремо змішуємо масло і цукор, додаємо яйця, ваніль і пахту. З'єднуємо з сухими інгредієнтами і збиваємо цю суміш у міксері.
3. Ложкою викладаємо тісто на деко.
4. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 7-8 хвилин.
5. Зефір змішуємо з 1 ч. л. теплої води і розігріваємо в мікрохвильовій печі 20 секунд. Перемішуємо до однорідної маси.
6. Далі між двома печивами намазуємо розплавлений зефір.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вівсяного пирога з вишнями.