Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кролик
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Для ФОП вступили у дію нові правила
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
6 шт. чорносливу
700 мл рожевого сухого вина
15 шт. чорного дущистого перцю горошком
2 стебла розмарину
70 г дижионской гірчиці
щіпка солі
2 ст. л. топленого масла
Приготування:
1. Поділяємо кролика на порційні шматки. На дно каструлі кидаємо запашний перець горошком і розмарин.
2. Викладаємо кролика, ретельно змастивши кожен шматок гірчицею, а між шматками кладемо чорнослив і посипаємо листочками розмарину. Солимо, заливаємо вином.
3. Накриваємо кришкою і ставимо в розігріту духовку до 180 градусів. Готуємо 30-40 хвилин, потім знімаємо кришку, викладаємо на кролика невеликі шматки вершкового масла і підрум'янюємо м'ясо близько 10-15 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яєць зі шпинатом.