Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кролик

Популярні новини зараз

ТЦК будуть безсилі: юрист пояснив, кого не мають право затримувати на блокпостах

Все життя платив податки – залишився ні з чим: ФОПам масово відмовляють у пенсії - у чому причина

Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС

"Зупинить жінка": екстрасенс побачила завершення війни в Україні

Показати ще

6 шт. чорносливу

700 мл рожевого сухого вина

15 шт. чорного дущистого перцю горошком

2 стебла розмарину

70 г дижионской гірчиці

щіпка солі

2 ст. л. топленого масла

Приготування:

1. Поділяємо кролика на порційні шматки. На дно каструлі кидаємо запашний перець горошком і розмарин.

2. Викладаємо кролика, ретельно змастивши кожен шматок гірчицею, а між шматками кладемо чорнослив і посипаємо листочками розмарину. Солимо, заливаємо вином.

3. Накриваємо кришкою і ставимо в розігріту духовку до 180 градусів. Готуємо 30-40 хвилин, потім знімаємо кришку, викладаємо на кролика невеликі шматки вершкового масла і підрум'янюємо м'ясо близько 10-15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яєць зі шпинатом.